פרויקטים אחרונים אצלנו בסטודיו

לפניכם מדגם מייצג של מספר פרויקטים אחרונים שעיצבנו בסטודיו. הדף מתעדכן לעיתים תכופות, ואתם מוזמנים לבדוק אותו מפעם לפעם:

המטבח החדש שלי

אני אוהבת סלט חי עם הרבה ירוקים וחלמתי לקטוף את החסה ישר לסלט...הגשמתי! המטבח שלי הותאם בדיוק לחלומות, לגובה, לצרכים, לתקציב שלי וכמובן - לפנג-שווי המתאים לחיזוק הבריאות. תכננתי את המטבח פורץ הדרך הראשון שבו הטמעתי בעיצוב את הידע שרכשתי על חקלאות אורבנית (גידולים הידרופוניים), פתחתי חלון גדול עד לגובה השיש וכשכל המשפחה מגיעה לארוחה - זו פשוט חגיגה.

שיפוץ בשער העמקים

היא אוהבת לבשל, לאפות, לארח ויש לה אוסף בובות אהוב במיוחד. הוא איש חכם, רב עשייה ואוהב אותה. שניהם ותיקים בקיבוץ, מילאו תפקידים מרכזיים, פרשו לפנסיה והנכדים נמצאים אצלם לרוב. ביקשו בית נוח ומותאם לגיל השלישי בתקציב אפשרי. הכנו אגף שכיום משמש לאירוח הנכדים ובעתיד יתאים למטפלת. החלל הציבורי הותאם לאירוח יומיומי. נפתחו חלונות גדולים להגשמת חלומה: במטבח - למרפסת המקורה, ובחדר השינה- למאגר המים ולנוף שאוהבת. אוסף הבובות היקר לליבה, קיבל אף הוא מקום כבוד בחדר השינה. חדרי הרחצה ושירותי האורחים קיבלו מראה חדש

שיפוץ בית במושב רגבה

זוג מקסים וצנוע בבית דו-קומתי ישן ביקש להתאים את הבית לצרכים העכשוויים והעתידיים שלהם ולבסס הכל על שיטת הפנג-שווי. הקומה העליונה נותקה והותאמה למי מהילדים שירצה לבוא לגור או להשכרה. בקומת הכניסה נפתחו חלונות כדי ליהנות מהגינה, הירוק והאור הטבעי. המטבח עוצב בקו פשוט ונקי , עם משטחי עבודה המאפשרים לפתח את התחביב המשותף לאם ולבן הבוגר - הכנת לחמי מחמצת ואוכל בריא. הפסנתר הוצב במקום נראה ונישמע כאשר יוסי מנגן במפגשים משפחתיים וחברתיים וגם החדרים הפרטיים תוככנו ליצירת נוחות מרבית.

תכנון ועיצוב לשיפוץ חלקי של דירה בקריית ביאליק

גבר גרוש עם שני מתבגרים ביקש למצוא פתרון למבנה הסלון ופינת האוכל שנוצרו עקב תכנית תמ"א 38. הוא מאוד אהב את המטבח שלו ואת הריהוט שרכש במשך השנים. כמו כן, ביקש להחליף את הריצוף ולחדש את חדר הרחצה ושרותי האורחים. הצבעוניות נבחרה כמקשרת בין המטבח, הסלון והריהוט עם קריצה מודרנית. הותקנה משרבייה מתכתית חוצצת בין מסדרון וסלון, נבנו פרטי נגרות דקורטיביים ופונקציונליים בכניסה ובמטבח וחדרי הרחצה והשירותים התחדשו.

תכנון ועיצוב לשיפוץ חלקי של דירה בקריית ביאליק

גבר גרוש עם שני מתבגרים ביקש למצוא פתרון למבנה הסלון ופינת האוכל שנוצרו עקב תכנית תמ"א 38. הוא מאוד אהב את המטבח שלו ואת הריהוט שרכש במשך השנים. כמו כן, ביקש להחליף את הריצוף ולחדש את חדר הרחצה ושרותי האורחים. הצבעוניות נבחרה כמקשרת בין המטבח, הסלון והריהוט עם קריצה מודרנית. הותקנה משרבייה מתכתית חוצצת בין מסדרון וסלון, נבנו פרטי נגרות דקורטיביים ופונקציונליים בכניסה ובמטבח וחדרי הרחצה והשירותים התחדשו.

שיפוץ בית בעדי

משפחה מקסימה עם ילדים בוגרים, שחלקם עדין גרים בבית, ביקשו לשפץ ולהתאים להם את הבית לשנים רבות ולשינויים העתידיים. היה להם חשוב שהמטבח והחלל הציבורי ימשיך להיות מרכז החיים בו יוכלו לארח את המשפחה הגרעינית והמורחבת, שתישמר אוירה חמימה ומזמינה ושיהיה מספיק מקומות אחסון. הם הביעו חוסר שביעות רצון מחדר השינה שלהם ומהתכנון הקיים שאינו עונה לצרכים שלהם ושל הילדים שבגרו. קומת הביניים תוכננה מחדש והתקבלה יחידת הורים מפנקת עם גינה פרטית שתוכל בקלות להפוך ליחידה נפרדת. הבת הצעירה זכתה  באגף פרטי עם חדר רחצה חדש. והקומה העליונה הותאמה לצרכים של הבת הסטודנטית.

עיצוב קומת כניסה בעתלית

משפחה מיוחדת יצירתי מאוד וצעירה, בגילה ובאופייה עם שני בנים 4 ו-6 שובבים ושובי לב ביקשו שינוי. הבית נקנה ממשפחה שערכה בו שינויים מבניים, המטבח היה חדש, שירותי האורחים ו"המדרגה" בקיר הנמצא בהמשך למטבח הפריעו מאוד לבעלת הבית והיה צורך במקומות אחסון נוספים בחלל הציבורי ובממ"ד ששימש כחדר משחקים. נבחרה צבעוניות רעננה המתאימה לאופי המשפחה, תוכננה מערכת מדפים ומקום אחסון ל"מדרגה" שבקיר ובחדר המשחקים יצרנו מעין אוהל משחקים מתקפל ורב שימושי מלול תינוקות ישן הצמוד לקיר. שירותי האורחים שופצו ושמרנו על מסגרת תקציב שהוגדרה מראש.

שיפוץ חלל ציבורי של דירה תרומית במגדל העמק

משפחה צעירה עם תקציב קטן במגדל העמק, ביקשו להחליף את המטבח ולהרגיש פחות צפוף בבית שקיבלו מההורים. המטבח הישן, העמוס והחשוך עבר לחלל הציבורי במקום חדר שינה שחסם את הכניסה לבית. במקום המטבח, תוכנן חדר שינה. הצבעוניות של המטבח נבחרה בהשראת צבעי פירות וירקות שונים ומשטח השיש, בהשראת ארון הנעליים שהיה בכניסה והלקוחה מאוד אהבה את צבעו. התוצאה, מרחב מואר, צעיר ומנוצל היטב.

שיפוץ דירה בהוד השרון

בעלת הדירה שילדיה בגרו, התלבטה אם לשפץ את דירתה הישנה או לחפש דירה אחרת וביקשה לעזור לה להחליט ואח"כ ללוות אותה בכל החלטה שתתקבל. היא רצתה דירה רומנטית, צבעוניות בהירה והפנג-שווי חשוב לה מאוד.  הדירה תוכננה מחדש בלי לפגוע בחזית הבניין, תוכנן מטבח פונקציונאלי, מרווח, בהיר בסגנון כפרי קל עם מסתור למכונת הכביסה והמייבש, דלת הכניסה לדירה שינתה את מקומה ואת כיוונה ע"פ הפנג-שווי , נעשה שימוש ברהיטים , בגופי תאורה ובתמונות בהתאם לקונספט ומדירה עמוסה וכהה, התקבלה דירה מקסימה.

שיפוץ דירה בנס ציונה

דירה ישנה בת 3.5 חדרים השייכת לגבר, אמן ברידג' ששני ילדיו בגיל גיוס לצה"ל וטוענים שהדירה ישנה ולא נעימה להם. הוא הגדיר תקציב, נתן מפתח וביקש להתאים לו, להם ולזמן את הדירה. היה חשוב לפתוח את מרכז הדירה לתחושת מרחב ולהקטנת סטיגנציה , "חלון הכסף" זוהה ונפתח להאיר את המטבח. הצבעוניות (כחולים, חומים, לבנים) מכניסה עניין וחמימות ביתית אך שומרת על קו נקי ומודרני. דלתות הפנים חודשו ולא הוחלפו, הותקנה מערכת קולנוע ביתית והתקבלה דירה מודרנית ונעימה לבעליה וגם לילדיו.

בית באבטליון

זוג צעיר ומיוחד עם ילדה ותינוק שבדרך, פנו אלי בשלב בניית השלד לעיצוב ותכנון הפנים. 

שניהם אוהבי טבע וטיולים ומכאן גם בחירת חומרי הגמר והצבעוניות. ריצוף מאבן טבעית טרברטין, פורצלן, עץ, בזלת ועוד. פלטת הצבעים חומים אפרפרים, לצד ירוקים וכחולים נבעה מטעם אישי, אהבה לטבע ושמירה על שמחה אופיינית לבית צעיר. בחדר הילדים נבנה קיר גבס מותאם לצרכים העכשוויים במחשבה עתידית לשינויים קלים אפשריים כאשר צרכי הילדים ישתנו. תוכננו מקומות אחסון רבים הנסתרים בקירות החוצצים בין חללים.

דירת קבלן בעפולה

דירת 5 חדרים מקבלן למשפחה ששניים מילדיה כבר יוצאים מהבית והשלישית לפני גיוס. הלקוחות פנו אלי לאחר שניתקו קשר עם מעצבת קודמת בבקשה לסיים איתם את התהליך, להשתמש בריהוט הקיים ובתמונות אהובות מהדירה הקודמת, למצוא מקום לפריטים קטנים שאוספים ולפתור טעויות שהתגלו. תוכננה מחיצה דקורטיבית בין פינת האוכל למסדרון ושירותי האורחים, שחוצצת ומשמשת לתצוגת הפריטים שאוהבים וגם יוצרת פינה קטנה עם מראה נחמדה בכניסה. הנמכת התקרה למיזוג "התעגלה" ליצירת תחושה נעימה, גמישה ומזמינה יותר כאשר נכנסים הביתה.

הסטודיו שלי בכפר יהושע

רפת ישנה בת 78 שנים משנה את ייעודה והופכת לסטודיו לעיצוב ואדריכלות בחוכמת הפנג-שווי. בסטודיו מתמזגים יחדיו עבר והווה. נשמרים ומשוחזרים אלמנטים מתוך הרפת כמו: כיור, עמדות חליבה וצינורות שהובילו חלב למכלים והפכו למערכת תאורה ייחודית בקריצה הומוריסטית של משחק בין מים וחשמל… התמונות על אחד הקירות מספרות ומנציחות את העבר, את המשפחה והחיים שהיו שם פעם. הקווים הנקיים שומרים על ניקיון עיצובי עכשווי ומודרני והריהוט רומז על החמימות של פעם.

פרט ייחודי תוכנן ונבנה מצינורות מתכת בקטרים שונים ומשמש כשולחן קפה.

ממחסן ישן לדירה להשכרה בכפר יהושע

מחסן ישן, רעוע ומוזנח שנבנה למגורים כשהמשק הוקם ושימש אח"כ לגידול אפרוחים בחצר במושב, שופץ והפך ליחידת מגורים קטנה ונעימה. בעלת המקום ביקשה לפנות את גג האזבסט ולהכשיר את המבנה להשכרה. גודל המקום כ- 30 מ"ר והגדרנו אותו כמתאים ליחיד או זוג. ריהוט ישן שופץ מעט וחזר לשימוש והמטבחון נקנה באיקאה. בתמונות ניתן לראות מצב לפני השיפוץ ולאחריו. חלל קטן שבעיצוב מדויק הפך ליחידת מגורים הכוללת מטבחון, פינת אוכל קטנה ונעימה, פינת ישיבה וחלל שינה.

שדרוג דירה בקיבוץ גבת

דירה קטנה ונחמדה בקיבוץ גבת עם תקציב מוגבל וידוע מראש עברה מתיחת פנים וקיבלה  עיצוב חדש. בעלי הבית מארחים מידי פעם את הילדים והנכדים לארוחה משפחתית והביעו חוסר שביעות רצון מפינת הטלוויזיה והתיישנות המטבח והבית. דלת הכניסה נצבעה בתכלת, המטבח חודש ע"י צביעת גוף הארונות בלבן מעושן, גם הדלתות נצבעו ונבחרו ידיות חדשות.  פינת הטלוויזיה שבעזרת תכנון חדש של גבס ופרט נגרות– קיבלה מראה נקי ומסודר ומשמשת גם לאחסון נוסף שהיה חסר כ"כ.  

הדלת התכולה מוסיפה צבע עדין ומזמין. המטבח הבהיר – נותן תחושה של מרחב.

שיפוץ קוטג׳ ישן בקריית ביאליק

זוג צעיר בתחילת דרכם, עם תינוק, רכשו קוטג' פינתי וישן. התקציב היה מוגבל מאוד ולכן בחרנו לטפל במטבח, בחדרי הרחצה הקיימים ולהכין רק מעט את חדרי השינה של ההורים והתינוק.  האישה נמוכה יחסית והבעל גבוה  ושניהם אוהבים לבשל יחד ושניהם מאוד אוהבים צבע חום בריהוט ובמטבח ורוצים להשתמש בריהוט עץ שקיבלו מההורים. חלל המטבח נפתח ועוצב לפי טעמם האישי. נבנתה משרביה כמחיצה בטיחותית בין הסלון הנמוך במספר מדרגות ופינת האוכל. חדר הילדים קיבל צבעוניות אקזוטית עליזה בהשראת צבעי התוכי. התמונות "לפני" ו"אחרי".

שלחו לי הודעה:

עיצוב פנים ייחודי

כימאית ובעלת ידע רב במטפיזיקה הסינית. פנג-שווי ואסטרולוגיה אינם כישוף, אלא ערך מוסף מהותי שתידהמו כשתראו מה הוא מביא לשולחן. אנרגיה היא דבר שאינו מדיד בצורה ישירה אלא רק אם נתרגם את השפעתה על החומר אבל כולם מסכימים שהיא קיימת.

בואו לבקר

כתובת הסטודיו: כפר יהושע, עמק יזרעאל

טל׳ 050-4918293 דוא״ל: nurita.fs.design@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon